AirlinesFrequente reizigerInflightNieuws

Vernieuwde Delta 777 voor het eerst de lucht in | Foto’s

De eerste Boeing 777 van Delta Air Lines dat een vernieuwd interieur heeft gekregen zal voor het eerst een vlucht uitvoeren, zo meldt Delta.

Vernieuwd
De Boeing 777-200ER van Delta met vernieuwd interieur vertrekt vandaag van Detroit naar Beijing. In de vernieuwde cabine kunnen 296 passagiers plaatsnemen, waarvan 28 in Delta’s ‘One Suites’, 48 in premium economy en 220 in economy.

Businessclass ©Delta

Vloot
De hele vloot van Boeing 777’s van Delta wordt onder handen genomen en krijgen het nieuwe interieur. De 18 toestellen krijgen in economy 9 stoelen in plaats van 10, waardoor de economy-stoelen in de 777’s de breedste zijn van Delta’s internationale vloot.

premium economy ©Delta

777
De acht 777-200ER’s en tien 777-200LR’s zullen tegen het einde van volgend jaar het nieuwe interieur hebben. De eerste 777 die naar Beijing vliegt zal dat enkel in juli doen, daarna neemt de A350-900 het over.

economy ©Delta

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close