fbpx
Naast het nieuwsProfessional

AF-KLM krijgt toestemming voor onderhoud LEAP-motoren

Air France-KLM Engineering & Maintenance heeft van de Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA formeel toestemming gekregen om LEAP-motoren te onderhouden. Dat maakte het concern bekend.

Onderhoud
Het nieuwe type motor van CFM International wordt toegepast op de Airbus A320neo, de Boeing 737 MAX en de COMAC C919. Het gaat om de types LEAP-1A en LEAP-1B motoren. Door het sterk toenemende aantal vliegtuigen dat is voorzien van de motoren, is de markt interessant van de onderhoudstak van AF-KLM.

De Europese luchtvaartdienst EASA reikte al eerder de certificering uit aan AFI-KLM E&M.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button