AirlinesNieuwsProfessional

Cabin crew Ryanair staakt eind juli in vier landen

De cabin crew van Ryanair zal op 25 juli voor 24 uur het werk neerleggen in België, Italië, Spanje en Portugal. Een dag later gaan de stakingen ook nog door in Portugal, Spanje en België, zo laten de vakbonden weten in een statement.

Staken
De vakbonden die het cabinepersoneel van Ryanair vertegenwoordigen in België, Portugal, Spanje en Italië laten weten dat eind juli het werk wordt neergelegd omdat de Ierse prijsvechter niet op de eisen van de vakbonden ingaat.

Meer
Ook laten de vakbonden weten dat als Ryanair geen concessies wil doen om tot een overeenkomst te komen, er meer stakingsacties gepland zullen worden.

Piloten
Ook de piloten van Ryanair leggen in Ierland op 12 juli een dag het werk neer, omdat de maatschappij ook niet aan de eisen van de pilotenvakbond tegemoet wil komen. In Duitsland gaan er ondertussen ook al stemmen onder de Ryanair-piloten op om begin augustus een werkonderbreking in te lassen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen