fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuwsVideoVliegtuigen

Emirates bouwt tweede 777 om van 3 naar 2 klassen | video

Emirates heeft een tweede Boeing 777-200LR omgebouwd van een 3- naar 2 klassenindeling, zo meldt de nationale luchtvaartmaatschappij van Dubai.

Business
Zo heeft het businessclass-gedeelte een 2-2-2 opstelling gekregen. Hierdoor zijn de stoelen 5,08 centimeter breder, en hebben een pitch van 1,82 meter. De stoelen kunnen tot een volledig plat bed worden getransformeerd, er bevindt zich een persoonlijke minibar in de stoel, verschillende lichtopties, panelen om van de andere passagiers afgeschermd te worden en een opbergruimte voor schoenen. In businessclass bevindt zich ook een nieuw lounge gedeelte waar reizigers zelf een drankje kunnen inschenken of iets te eten pakken.

©Emirates

Boeing
De tien Boeing 777-200LR toestellen van Emirates krijgen allemaal de nieuwe businessclass indeling. Voorheen was de stoelindeling 2-3-2 en konden 42 personen plaatsnemen in business class. Met de nieuwe indeling vallen er 4 stoelen weg. Hiermee biedt de Boeing 38 plaatsen in business class en 264 stoelen in economy. Hoe de 777 een nieuwe indeling krijgt is in onderstaande video te zien.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button