fbpx
Editors choiceNaast het nieuwsNieuwsNL NieuwsProfessionalUp in the Sky

Vind je luchtvaarttoekomst op Up in the Sky

Twee specialisten in de luchtvaart hebben elkaar gevonden; Up in the Sky en Luchttalent werken samen. Up in the Sky onderscheidt zich door snel, volledig en betrouwbaar te berichten over al het nieuws in de sector, Luchttalent zorgt dat werkgevers en werknemers in de branche elkaar op de best mogelijke manier weten te vinden, zonder tussenkomst van intermediairs.

Voor de lezers van Up betekent de samenwerking dat zij nog meer op de site en app kunnen vinden dat voor hen van waarde is. Niet alleen nieuws, columns, video’s en achtergondverhalen, maar ook vacatures uit de luchtvaartsector. “Na een week proefdraaien, zien we al dat onze lezers -mensen met een passie voor luchtvaart- de vacatures goed weten te vinden. Het aantal clicks is boven verwachting”, zegt Sander Schellinger van Up in the Sky.

“Op het gebied van vacaturemarketing en employer branding zijn we bewust op zoek gegaan naar een strategische partner om onze diensten in deze niche te versterken en dat is gelukt!”, aldus Bart Verkleij namens Luchttalent. “Met het enorme bereik van Up in the Sky komen de vacatures van onze klanten structureel meer onder de aandacht bij de juiste doelgroep”, voegt hij eraan toe.

Het aantal vacatures in de sector loopt alleen maar op, voor werkgevers is het van belang dat zij de juiste doelgroep weten te bereiken. Voor de potentiële werknemers is het prettig als zij carrièremogelijkheden krijgen aangereikt binnen een vertrouwde omgeving, een site waar alles om luchtvaart draait.

Schellinger: “Het is niet alleen voor onze lezers, maar ook voor ons een mooie aanvulling.”
Verkleij: “Wij zijn blij om onze klanten een breder pallet aan diensten te kunnen aanbieden en zo nog aantrekkelijker te worden voor werkgevers in de luchtvaart.”

Over Up in the Sky: het platform voor iedereen met een (professionele) passie voor de civiele en militaire luchtvaart, via website, nieuwsbrief, app, Twitter, Facebook, Instagram en YouTube. Nieuws, analyses, achtergronden, foto’s en video’s.

Over Luchttalent: Luchttalent is één van de labels van Talentium Careerportals, het arbeidsmarkt adviesbureau voor verschillende niches zoals de luchtvaartbranche en de haven & industrie. De diensten lopen uiteen van employer brandingadvies, content ontwikkeling en de inzet van social mediacampagnes tot het organiseren van events en het maken van filmproducties.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button