AirlinesFrequente reizigerNieuwsNL nieuws

Wizz Air opent nieuwe route vanaf Eindhoven Airport

Wizz Air is sinds 8 juli gestart met een nieuwe route vanaf Eindhoven Airport, zo meldt de Hongaarse low cost luchtvaartmaatschappij.

Eindhoven
De nieuwe route die vanaf Eindhoven Airport op woensdag en zondag, met een Airbus A320 wordt gevlogen, gaat naar Iași. In de A320 is er ruimte voor 180 passagiers in economy. Iași is de op twee na grootste stad van Roemenië en ligt in het noordoosten van het land in de regio Moldavië.

Vluchten
De A320 van Wizz Air vertrekt vanaf Eindhoven iedere woensdag om 16:05 uur en landt 2 uur en 40 minuten later in Iași. Op zondag vertrekt de vlucht om 15:30 uur en landt om 20:10 uur lokale tijd in Roemenië.

Iași
Vanuit Iași wordt er vanaf juli ook naar andere Europese bestemmingen gevlogen. Naast de Brabantse luchthaven vliegt Wizz Air ook naar Charleroi, Dortmund, Parijs Beauvais, Thessaloniki, Malmö en Billund. In totaal zijn dat zeven nieuwe bestemmingen waar vanuit Iași naar gevlogen wordt. De vluchten vanuit Charleroi worden op donderdag en zondag uitgevoerd.

 

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen