AirlinesNieuwsOpmerkelijkProfessionalRoutes

EasyJet lanceert 1000e route

EasyJet heeft de 1000e route gelanceerd zo meldt de Britse low cost maatschappij.

1000e
De 1000e route voor easyJet wordt gevlogen tussen Manchester, de op vier na vierde grootste stad van Engeland en Bordeaux, gelegen in het zuidwesten van Frankrijk. De route zal vanaf komende winterperiode gevlogen worden.

Eerste
Volgens Sophie Dekkers, de landelijke directrice van het Verenigd Koninkrijk van easyJet, heeft de maatschappij “een lange weg afgelegd sinds de eerste route in 1996 tussen Londen Luton en Glasgow.”

16
De nieuwe route tussen Manchester en Bordeaux is één van de 16 nieuwe routes die komende winter door easyJet vanuit het Verenigd Koninkrijk aangeboden wordt. De andere routes vertrekken vanuit Ierland, Schotland en Engeland.

Engeland
Vanuit de Bristol wordt er Larnaca, Östersund en Sofia gevlogen. Vanuit Liverpool naar Toulouse, vanuit Londen Luton naar Gibraltar en Krakau. Ook wordt er vanuit Londen Stansted naar Hurghada gevlogen. De meeste nieuwe vluchten vertrekken vanuit Manchester naar de bestemmingen Lanzarote, Barcelona, Faro, Innsbruck en de 1000e route naar Bordeaux.

Ierland
Vanuit Belfast in Noord-Ierland wordt er in de winter naar Fuerteventura, Praag en Salzburg gevlogen.

Schotland
Vanuit Glasgow wordt er komende winterperiode een nieuwe vlucht naar Venetië uitgevoerd.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button