AirlinesOverig nieuwsProfessionalVliegvelden

Maatschappijen schrappen vluchten op Iraakse stad Najaf

Golfmaatschappijen Flydubai en Royal Jordanian staken de vluchten op de Iraakse stad Najaf. De situatie in en rond Najaf is voor beide airlines de reden om voorlopig te stoppen met de vluchten.

Verstoring
Flydubai spreekt van een “verstoring op de grond” en vliegt daarom tot en met 22 juli niet op de stad ten zuiden van Bagdad. Vrijdag sloot de luchthaven nadat protesten ervoor zorgden dat het vliegverkeer werd gehinderd. De maatschappij houdt de situatie nauwlettend in de gaten.

Onveilig
Royal Jordanian schrapt alle vluchten tot nader order. Volgens de maatschappij is er sprake van een onveilige situatie. De carrier vliegt vier keer per week tussen Amman en Najaf.

Ook Kuwait Airways heeft aangegeven de vluchtvoering op Najaf te staken.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close