LiefhebberMilitairNL nieuwsOverig nieuws

Luchtmachtdagen 2019 op Vliegbasis Volkel

Volgend jaar zullen de Luchtmachtdagen in juni op Vliegbasis Volkel gehouden worden, zo meldt het ministerie van Defensie.

Luchtmachtdagen
De Luchtmachtdagen zullen volgend jaar op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni plaatsvinden op de Brabantse Vliegbasis Volkel. Tijdens de dagen krijgt het publiek een goed inzicht over de wereldwijde inzet van de Nederlandse Koninklijke Luchtmacht.

Laatste
De laatste Luchtmachtdagen werden in 2016 gehouden in Leeuwarden, toen vonden 280.000 mensen hun weg naar vliegbasis Leeuwarden. De keer daarvoor, in 2014, werden de dagen in Gilze-Rijen gehouden en trokken toen 245.000 bezoekers.

Gratis
De Luchtmachtdagen zijn gratis te bezoeken door jong en oud. Er worden diverse vliegdemonstraties gegeven door nationale en internationale demonstratieteams. Ook zijn er zogeheten ‘static shows’, waarbij diverse vliegtuigen van dichtbij aan de grond te bewonderen zijn.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close