AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutesZakelijke Reiziger

Qatar Airways zet Qsuite in tussen Mumbai en Bangalore

Qatar Airways zet haar nieuwste businessclass, de Qsuite, in op de route tussen de Indiase steden Mumbai en Bangalore, zo meldt de nationale luchtvaartmaatschappij van Qatar.

777
De Boeing 777 met de Qsuite vliegt dagelijks tussen het Chhatrapati Shivaji International Airport en het Bengaluru International Airport.

Amsterdam
Qatar Airways vliegt al met de Qsuite naar onder meer: London, Paris, Shanghai, New York, Chicago, en Washington DC. Vanaf 1 juli komt Canberra (via Sydney) bij. Ook wordt de Qsuite naar Amsterdam ingezet. Vanaf 16 september, als het retrofit-programma op tijd af is, zal de Boeing 777-300ER naar Schiphol vliegen.

Vloot
Er zijn tien nieuwe 777’s met een Qsuite in de vloot en tenminste één omgebouwde. In februari werd de eerste A350 geleverd met de nieuwe businessclass. Dit was een A350-1000. Daarna heeft Qatar nog vijf -900’s met QSuites ontvangen. Op termijn zullen ook de oudere A350’s en de A380’s omgebouwd worden.

Binnen kijken
Afgelopen najaar vloog Up in the Sky met de eerste Qsuite en maakte een flight report. Ook de business class waar de maatschappij nu nog mee naar Schiphol vliegt is een flight report van.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close