IncidentenLiefhebberNaast het nieuws

Crash Convair 340 vanuit de cabine | video

De crash van de Convair 340 die vorige week neerstortte in Zuid-Afrika, is vanuit de cabine gefilmd. Op de beelden is te zien dat er vlammen en rook uit de linkermotor komen, waarna het toestel daalt en crasht. Bij de crash kwamen drie inzittenden om het leven.

Aviodrome
Het toestel stortte op 10 juli neer in Zuid-Afrika tijdens een testvlucht. De Convair zou naar het Aviodrome in Lelystad gevlogen worden om daar tentoongesteld te worden. Tijdens de vlucht waren ook medewerkers van het Aviodrome aan boord. Zij raakten gewond.

Crash
De beelden zijn gemaakt in de laatste minuten voor de crash en vlak er na.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close