Foto artikelInflightLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijk

Speciale Tomorrowland-vlucht Brussels Airlines | Foto’s

Vanaf vrijdag vindt in België het meest bekende dancefestival ter wereld plaats: Tomorrowland. Twee weekenden lang komen duizenden bezoekers naar het Belgische Boom voor het muziekfestival. Brussels Airlines voert speciale Tomorrowland-vluchten uit.

De samenwerking tussen Brussels Airlines en het festival begon in 2011. Dit jaar vervoert de maatschappij 11.571 mensen naar het festival. Zij komen met 240 vluchten vanaf 83 verschillende luchthavens.

Donderdag voerde de maatschappij een speciale Tomorrowland-vlucht uit om festivalgangers uit Frankfurt op te halen. Tijdens de vlucht zorgde een DJ dat de passagiers alvast in de feeststemming kwamen. Fotograaf Ewout Pahud de Mortagnes vloog mee.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close