AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Codeshare voor Air China en LOT Polish Airlines

Air China en LOT Polisch Airlines hebben een codeshare-overeenkomst gesloten. Hiermee wordt het aantal vluchten op de directe verbinding tussen Warschau en Beijing meer dan verdubbeld, zo meldt de Poolse luchtvaartmaatschappij.

Verbinding
Door de codeshare kunnen reizigers tussen Polen en China nu kiezen uit 8 directe vluchten per week. Voorheen waren er drie vluchten per week op de verbinding tussen Warschau en Beijing.

Polen
Het vliegtuig dat op de route wordt ingezet is, vanuit Polish Airlines, een Boeing 787-8 Dreamliner verdeeld over drie klassen. In business class is er ruimte voor 18 personen, in premium economy voor 21 mensen en in economy zijn er 213 stoelen beschikbaar in de Boeing van de maatschappij uit Polen.

China
Air China zet een Airbus A330-200 in op de route tussen beide landen. In de A330 is er ruimte voor 30 passagiers in business class en 207 in economy.

LOT
LOT Polish Airlines vervoerde vorig jaar 6,8 miljoen reizigers. De Poolse airline heeft een vloot van 60 toestellen, variërend van Dreamliners tot Embraer ERJ-170’s.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close