fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Codeshare voor Air China en LOT Polish Airlines

Air China en LOT Polisch Airlines hebben een codeshare-overeenkomst gesloten. Hiermee wordt het aantal vluchten op de directe verbinding tussen Warschau en Beijing meer dan verdubbeld, zo meldt de Poolse luchtvaartmaatschappij.

Verbinding
Door de codeshare kunnen reizigers tussen Polen en China nu kiezen uit 8 directe vluchten per week. Voorheen waren er drie vluchten per week op de verbinding tussen Warschau en Beijing.

Polen
Het vliegtuig dat op de route wordt ingezet is, vanuit Polish Airlines, een Boeing 787-8 Dreamliner verdeeld over drie klassen. In business class is er ruimte voor 18 personen, in premium economy voor 21 mensen en in economy zijn er 213 stoelen beschikbaar in de Boeing van de maatschappij uit Polen.

China
Air China zet een Airbus A330-200 in op de route tussen beide landen. In de A330 is er ruimte voor 30 passagiers in business class en 207 in economy.

LOT
LOT Polish Airlines vervoerde vorig jaar 6,8 miljoen reizigers. De Poolse airline heeft een vloot van 60 toestellen, variërend van Dreamliners tot Embraer ERJ-170’s.

Haal deze 1:150 B747-400 KLM nu in huis!

Bestel dit schitterende schaalmodel van the Queen of the Skies, nu voor slechts €89,95. Het model weegt ruim 1,8kg en is 47cm lang, een ware blikvanger.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button