fbpx
AirlinesNaast het nieuwsProfessionalVliegvelden

Norwegian richt pijlen op Zweden

Prijsvechter Norwegian is van plan een stevigere positie in Scandinaviƫ te bemachtigen. De luchtvaartmaatschappij heeft een Air Operators Certificate (AOC) aangevraagd bij de Zweedse transportautoriteit.

AOC
Een AOC is een vliegvergunning die de airline in staat stelt een basis te openen op een Zweedse luchthaven. Norwegian wil met name op de luchthaven van Stockholm het vluchtenaanbod uitbreiden.

Stockholm
Verder moet de vergunning er ook voor zorgen dat het netwerk zowel binnen als buiten Europa kan worden uitgebreid. Momenteel worden door Norwegian vanaf Stockholm Arlanda al diverse Europese en intercontinentale vluchten aangeboden.

Het is niet duidelijk op welke termijn Norwegian de plannen uitvoert.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button