AirlinesOverig nieuwsProfessionalVliegvelden

Norwegian richt pijlen op Zweden

Prijsvechter Norwegian is van plan een stevigere positie in Scandinavië te bemachtigen. De luchtvaartmaatschappij heeft een Air Operators Certificate (AOC) aangevraagd bij de Zweedse transportautoriteit.

AOC
Een AOC is een vliegvergunning die de airline in staat stelt een basis te openen op een Zweedse luchthaven. Norwegian wil met name op de luchthaven van Stockholm het vluchtenaanbod uitbreiden.

Stockholm
Verder moet de vergunning er ook voor zorgen dat het netwerk zowel binnen als buiten Europa kan worden uitgebreid. Momenteel worden door Norwegian vanaf Stockholm Arlanda al diverse Europese en intercontinentale vluchten aangeboden.

Het is niet duidelijk op welke termijn Norwegian de plannen uitvoert.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close