fbpx
AirlinesEditors choiceFrequente reizigersKLMNieuwsNL Nieuws

Duizenden koffers achtergebleven in Parijs

Duizenden koffers van reizigers, ook van KLM-passagiers, zijn achtergebleven in Parijs. Door een zesdaagse staking in de bagagekelder daar, is het proces ‘ernstig ontregeld’.

Air France
Volgens een woordvoerster van de Parijse luchthaven Charles de Gaulle zijn vele duizenden koffers sinds 14 juli niet meegegaan met de passagiers. Air France laat weten dat ‘een groot aantal klanten getroffen is’ door de gevolgen van de staking.

Roissy
Bij een onderaannemer van een bagageafhandelaar op de Parijse luchthaven legden werknemers van 14 juli tot 19 juli het werk neer. Als gevolg daarvan ontstond chaos in de bagagekelder. De woordvoerster van Charles de Gaulle / Roissy zegt dat personeel van de luchthaven en airlines nog druk bezig is met het wegwerken van de bagage die is achtergebleven.

KLM
“We doen er alles aan de koffers zo spoedig mogelijk bij de reizigers nabezorgd te krijgen”, aldus de zegsvrouw. “Uiterlijk komende woensdag.” Ze weet niet om hoeveel stuks bagage het precies gaat. De Franse zustermaatschappij van KLM, Air France, laat in een verklaring weten de impact van het probleem met de bagage voor haar klanten te betreuren.

Buitenstations
“Alle teams van Air France, op Charles de Gaulle en de buitenstations, zijn gemobiliseerd om ervoor te zorgen dat de koffers zo snel als mogelijk bij de betreffende passagiers komen.”

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Gerelateerde artikelen

Back to top button