AirlinesNieuwsProfessionalVliegtuigtype & -bouwer

Hi Fly zet A380 in voor Europese maatschappij

Hi Fly heeft bekendgemaakt dat de recent gepresenteerde Airbus A380 van de maatschappij wordt ingezet voor een Europese airline. Hiervoor is een wetlease contract getekend.

Europa
Het is niet bekend welke maatschappij dit is, hierover wordt later meer informatie bekendgemaakt. Wel is duidelijk dat er vanuit Europa long-haul routes mee worden bediend in de zomerperiode.

Interesse
Er is veel interesse voor de wetlease-Superjumbo, zo bleek nadat het toestel werd gepresenteerd tijdens de Farnborough Airshow. Meerdere airlines staan in de rij om een leasecontract voor het toestel te tekenen. Voor veel maatschappijen is de A380 een interessant vliegtuig, maar te duur en onrendabel om nieuw aan te schaffen.

De A380 van Hi Fly is een tweedehands toestel, afkomstig van Singapore Airlines.

First class ©HiFly
©Hifly
First class ©HiFly
Businessclass ©HiFly
economy class ©HiFly

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/