fbpx
AirlinesNieuwsPiloten en CrewProfessional

Ierse Ryanair-piloten leggen 3 augustus weer werk neer

De Ryanair-piloten die in het Ierse Dublin gestationeerd zijn, leggen vrijdag 3 augustus het werk weer neer, zo meldt de Ierse pilotenvakbond IALPA.

Staking
De Ryanair-piloten die in Dublin gestationeerd zijn leggen, naar aanleiding van Ryanair’s mededeling dat zij de vloot daar gaan inkrimpen, het werk op vrijdag 3 augustus weer neer.

Pressiemiddel
De mededeling, in de vorm van een brief die Ryanair naar 100 piloten en 200 cabine crew-leden in Dublin stuurde, is volgens de pilotenvakbond een pressiemiddel om de werknemers bang te maken. De vakbond vind dit onaanvaardbaar en plant daarom op 3 augustus weer een staking.

Stakingen
Bij Ryanair zijn er volop stakingen aan de gang. Zo leggen op 25 en 26 juli cabinemedewerkers in België, Spanje en Portugal het werk neer. Door deze stakingen worden er ook tien vluchten tussen Eindhoven Airport en steden in Spanje en Portugal geraakt. In augustus bestaat er een kans dat de Duitse Ryanair-piloten stak

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button