fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuwsRoutes en Bestemmingen

EasyJet breidt basis op Londen Southend verder uit

EasyJet heeft de basis op het vliegveld Londen Southend verder uitgebreid. Er is een vierde vliegtuig gestationeerd en er wordt naar vier nieuwe bestemmingen gevlogen, zo meldt de Britse low cost airline.

Uitbreiding
Op Londen Southend heeft de Britse prijsvechter easyJet een vierde Airbus A320 gestationeerd. Los van dit vierde vliegtuig lanceert de Britse maatschappij ook nog vier nieuwe routes vanaf de Londense luchthaven.

Bordeaux
Op woensdag 25 juli vertrok voor de eerste keer een easyJet-vlucht vanaf Londen Southend naar Bordeaux in het zuidwesten van Frankrijk. De vluchten worden op maandag, woensdag en vrijdag uitgevoerd.

Zomer
Ook worden er vanaf deze zomer vluchten uitgevoerd naar de Tsjechische hoofdstad Praag en de Kroatische steden Pula en Dubrovnik. Met deze nieuwe routes verwacht easyJet dit jaar meer dan één miljoen passagiers van en naar Londen Southend te vliegen.

Groei
“Na meer dan zes jaar op London Southend Airport te zitten, zal de toevoeging van een extra vliegtuig ons deze zomer helpen om een langdurige en duurzame groei op de luchthaven te realiseren. Passagiers krijgen tegelijkertijd een groter bereik aan bestemmingen”, aldus Sophie Dekkers, directrice van easyJet verantwoordelijk voor de markt van het Verenigd Koninkrijk.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button