AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

British Airways vliegt naar nieuwe Amerikaanse bestemming

British Airways vliegt vanaf 2 april volgend jaar naar een nieuwe bestemming in de Verenigde Staten, zo meldt de Engelse luchtvaartmaatschappij.

Pittsburgh
De nieuwe bestemming waar British Airways vanaf april volgend jaar op gaat vliegen is de stad Pittsburgh in de Amerikaanse staat Pennsylvania. De vluchten worden het hele jaar door, vier keer per week, gevlogen vanaf Heathrow Airport. Op dinsdag, woensdag, vrijdag en zondag vertrekt om 17:00 uur lokale tijd het vliegtuig vanuit Heathrow naar Pittsburgh.

Boeing
De vluchten worden uitgevoerd met een van de tien Boeing 787-8 Dreamliner’s die British Airways in de vloot heeft. In de drie klassen-verdeling kunnen in totaal 214 mensen plaatsnemen. Er is plaats voor 35 passagiers in businessclass, 25 in premium economy en 154 in economy.

26
Pittsburgh wordt bestemming nummer 26 voor British Airlines in de Verenigde Staten. In totaal voert de Britse maatschappij, in samenwerking met American Airlines, 67 vluchten per dag uit tussen het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button