Frequente reizigerKLMNieuwsNL nieuwsSchiphol Airport

KLM volgend jaar zomer naar Boston

KLM voegt volgend jaar zomer de Amerikaanse stad Boston toe aan haar routenetwerk. Dat heeft de maatschappij bekendgemaakt.

A330-300
KLM vliegt drie keer per week tussen Amsterdam Schiphol en Boston. De vluchten worden uitgevoerd met een A330-300, met een capaciteit van 292 stoelen.

Delta
“De KLM vluchten naar Boston zijn een aanvulling op de twee dagelijkse vluchten tussen Amsterdam en Boston, die worden uitgevoerd door de joint venture partner van Air France-KLM op trans-Atlantische routes, Delta Air Lines,” aldus Pieter Elbers, president-directeur van KLM.

Noord-Atlantisch
Boston is de zeventiende Noord-Atlantische bestemming die rechtstreeks door KLM wordt bediend. KLM vliegt vanaf 31 maart 2019 op woensdag, vrijdag en zondag tussen Amsterdam en Boston. De vluchten met de Airbus A330-300 bieden dertig stoelen in businessclass, veertig stoelen in economy comfort en 222 stoelen in economy.

Vierde
Per 1 juli 2019 komt er een vierde, wekelijkse vlucht bij op maandag. De KL0617 vertrekt om 17:00 uur vanaf Schiphol en komt om 18:30 uur lokale tijd aan in Boston. De terugvlucht, de KL0618 vertrekt om 22:00 uur uit Boston om de volgende dag om 10:35 uur op Amsterdam Airport Schiphol te landen.

Boston
KLM: “Boston ligt 300 kilometer ten noorden van New York en is de grootste stad van de Amerikaanse staat Massachusetts. Boston, bekend van onder meer de Harvard University, is een van de oudste en rijkste steden van de Verenigde Staten, met een economie gebaseerd op financiële diensten, verzekeringen, onderwijs en hightechproducten en -research.“

Tags

Eva Schouten

Senior editor. Eva is financieel-economisch journalist met een bijzondere belangstelling voor de luchtvaartsector. Behalve voor Up in the Sky, werkt Eva als freelancer voor het Algemeen Dagblad en andere kranten van De Persgroep.

Gerelateerde artikelen

Back to top button