fbpx
AirlinesIncidentenNaast het nieuwsOpmerkelijkProfessional

Misverstand doet Air China-vlucht terugkeren naar Parijs

Vlucht CA876 van Air China van Parijs Charles de Gaulle naar Peking keerde gisteren terug naar de luchthaven nadat er een ‘terroristische dreiging’ op het vliegtuig gemeld zou zijn, later bleek het een misverstand, zo meldt het Franse persbureau AFP.

Pakketje
Op de vlucht naar Peking zou een verdacht pakketje aanwezig zijn geweest, waardoor het toestel voor de veiligheid terugkeerde naar Charles de Gaulle. In werkelijkheid ging het om een verdacht pakketje in een terminal van de luchthaven.

Misverstand
Door het misverstand zette de Boeing 787-9 Dreamliner van Air China, drie kwartier nadat het was opgestegen, weer de wielen op de grond in Parijs. Air China liet weten dat ‘Air China een terroristische dreiging heeft ontvangen’ en dat daarom de vlucht terugkeerde. Alle passagiers konden op Charles de Gaulle veilig uitstappen. De 787 heeft, zodra bleek dat het om een misverstand ging, zo snel mogelijk de vlucht weer vervolgd naar Peking.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button