fbpx
Frequente reizigersNieuwsVliegvelden

Terminal München Airport dicht om veiligheidsprobleem

Terminal 2 op München Airport is zaterdag urenlang gesloten geweest nadat een vrouw door de veiligheidscontrole was geglipt.

Geschrapt
De sluiting leidde tot chaos doordat duizenden reizigers niet konden vertrekken. Diverse vluchten werden geschrapt. Voor de ingang van de terminal ontstond een grote mensenmenigte. Een aantal passagiers mochten hun vliegtuig niet verlaten, zo lieten ze weten via social media.

Aan het eind van de ochtend werd de terminal door de politie weer vrijgegeven. Passagiers moeten later op de dag nog rekening houden met vertragingen.

Vakantie
De terminal wordt vooral gebruikt door Lufthansa en haar partnermaatschappijen. München is na Frankfurt de drukste luchthaven van Duitsland. Er worden de komende dagen extra veel passagiers verwacht omdat de zomervakantie dit weekend is begonnen.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button