AirlinesIncidentenOverig nieuws

Romp Boeing 767 scheurt na harde landing

Opmerkelijke beelden uit Portsmouth in de Amerikaanse staat New Hampshire. De romp van een Boeing 767-300F raakte daar zwaar beschadigd na een harde landing, zo meldt The Aviation Herald.

Atlas Air
De Boeing van Atlas Air, met registratie N641GT, was afkomstig als vlucht 5Y-8601 uit Frankfurt Hahn. Het vliegtuig landde in de vroege ochtend op baan 34 en kwam daarbij hard op de grond terecht. De Boeing wordt gebruikt voor het vervoer van vracht.

Plooi
Het vliegtuig rolde zonder problemen uit totdat het tot stilstand kwam. Na de tijd bleek tijdens een inspectie dat er een grote plooi in de breedterichting over de romp was ontstaan. Het vliegtuig wordt sindsdien aan de grond gehouden.

https://twitter.com/AreaDoMarcel/status/1023430503033122816

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/