KLMNieuwsNL nieuwsProfessionalSchiphol Airport

KLM verkoopt Jet Center aan Jet Aviation

KLM verkoopt het KLM Jet Center aan het van oorsprong Zwitserse Jet Aviation. Dat bevestigt de maatschappij desgevraagd.

Kernactiviteiten
KLM en Jet Aviation hebben daarover een voorlopige overeenkomst bereikt. KLM doet het Jet Center van de hand omdat het bedrijf zich wil concentreren op ‘haar eigen kernactiviteiten’.

Schiphol-oost
Het KLM Jet Center, met vestigingen op Schiphol-oost en Rotterdam Airport, richt zich op de afhandeling van zakenvliegtuigen en privéjets. Die activiteiten behoren volgens KLM niet tot de core business. De onderneming stelt na ‘een uitgebreid en zorgvuldig proces van gesprekken en onderzoek’ tot het voornemen te zijn gekomen het Jet Center te verkopen.

Verkoop
“Momenteel wordt verder gewerkt aan de voorbereiding van een definitieve verkoop later dit jaar”, aldus een woordvoerder van KLM. Jet Aviation, een dochteronderneming van het beursgenoteerde General Dynamics, is een wereldwijde speler op het gebied van serviceverlening in de markt van zakenvliegtuigen en privétoestellen. Ze leveren alles op dat terrein; van onderhoud tot personeel.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/