fbpx
KLMNieuwsNL NieuwsProfessionalSchiphol Airport

KLM verkoopt Jet Center aan Jet Aviation

KLM verkoopt het KLM Jet Center aan het van oorsprong Zwitserse Jet Aviation. Dat bevestigt de maatschappij desgevraagd.

Kernactiviteiten
KLM en Jet Aviation hebben daarover een voorlopige overeenkomst bereikt. KLM doet het Jet Center van de hand omdat het bedrijf zich wil concentreren op ‘haar eigen kernactiviteiten’.

Schiphol-oost
Het KLM Jet Center, met vestigingen op Schiphol-oost en Rotterdam Airport, richt zich op de afhandeling van zakenvliegtuigen en privĂ©jets. Die activiteiten behoren volgens KLM niet tot de core business. De onderneming stelt na ‘een uitgebreid en zorgvuldig proces van gesprekken en onderzoek’ tot het voornemen te zijn gekomen het Jet Center te verkopen.

Verkoop
“Momenteel wordt verder gewerkt aan de voorbereiding van een definitieve verkoop later dit jaar”, aldus een woordvoerder van KLM. Jet Aviation, een dochteronderneming van het beursgenoteerde General Dynamics, is een wereldwijde speler op het gebied van serviceverlening in de markt van zakenvliegtuigen en privĂ©toestellen. Ze leveren alles op dat terrein; van onderhoud tot personeel.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĂ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen

Back to top button