LiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkVideoVideo opmerkelijk

Virgin America-steward doet laatste dansje | Video

Een steward van het niet meer bestaande merk Virgin America, geeft de passagiers op een van de laatste vluchten van de airline een wel heel bijzondere veiligheidsinstructie.

Dansje
De steward danst de veiligheidsinstructies in plaats van ze ‘normaal’ uit te voeren. Hiermee geeft hij een laatste eerbetoon aan het niet meer bestaande merk Virgin America. Deze maatschappij maakte een dansvideo waarin de veiligheidsinstructie worden uitgelegd. De steward doet de video dunnetjes over.


Video
De stewart heeft zijn dansje van de hieronder staande dansvideo afgekeken.

Virgin America
De Amerikaanse luchtvaartautoriteiten plaatsten Alaska Airlines en Virgin America allebei op één vliegvergunning geplaatst. Die staat op naam van Alaska Airlines. Alaska Airlines nam Virgin America in 2016 over van oprichter Richard Branson. Hoewel Branson nog de hoop koesterde dat Virgin als naam zou blijven bestaan, liet Alaska Airlines vorig jaar al weten dat de maatschappij volledig opgaat in Alaska Airlines en dat de naam verdwijnt.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button