AirlinesFrequente reizigerOverig nieuwsRoutes

Nieuwe route voor Aeromexico

Aeromexico zal komende winter een nieuwe route vliegen. Vanuit Mexico stad vliegt de maatschappij naar het Centraal-Amerikaanse land Belize, zo meldt de Mexicaanse airline.

Winter
Vanaf 17 november zal Aeromexico op zaterdag en zondag een vlucht uitvoeren tussen Mexico-Stad en Belize. In de winter wordt deze route met een Embraer E190 uitgevoerd met ruimte voor 99 personen. De vlucht wordt uitgevoerd tot 28 april volgend jaar.

Aeromexico
Op de binnenlandse en korteafstandsvluchten zet Aeromexico een van hun 64 Embraer-toestellen in. Op grotere afstanden maakt de maatschappij gebruik van 56 Boeing 737’s en 17 Boeing 787 Dreamliners. Op de route tussen Mexico-stad en Amsterdam wordt zo’n Dreamliner ingezet.

Belize
Belize is een buurland van Mexico gelegen in Centraal-Amerika. Het staatshoofd van het land is de Britse Koningin Elizabeth II. Het land telde vorig jaar 360.346 inwoners en de hoofdstad is Belmopan.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/