fbpx
AirlinesNaast het nieuwsNL NieuwsProfessional

Vlaams bedrijf neemt Nederlandse chartermaatschappij over

Het Vlaamse luchtvaartbedrijf The Aviation Factory neemt de Nederlandse niche-touroperator TradeFairs over, zo meldt het Belgische bedrijf uit Antwerpen.

Overname
Na tien jaar van samenwerken neemt The Aviation Factory de Nederlandse touroperator TradeFairs over. Rob Maurits, de directeur van TradeFairs is blij met de overname. Het operationeel centrum van TradeFairs verhuist van Almere naar de luchthaven van Antwerpen.

Tribus
In de nieuwe vennootschap Tribus.aero worden de activiteiten van TradeFairs ondergebracht. Los van reizen naar beurzen wil het bedrijf ook andere groepsreizen aanbieden. “Denk maar aan voetbalfans die een wedstrijden in het buitenland willen bijwonen, Harley Davidson-fans die een motorevenement willen bezoeken, of liefhebbers van oude wagens die naar een oldtimerbeurs gaan”, aldus Maurtis.

TradeFairs
De touroperator TradeFairs is gespecialiseerd in het aanbieden van chartervluchten naar vakbeurzen in Hannover, Nürnberg, Bologna, München en andere belangrijke beurssteden. Naast dagretours biedt TradeFairs ook meerdaagse reizen aan.

Aviation Factory
The Aviation Factory verzorgt luchtvervoer op maat. Het bedrijf organiseert vluchten voor productlanceringen, sportcharters, overheids- en congresvluchten en VIP-vluchten. In totaal gaat het jaarlijks om zo’n 3000 vluchten, vaak met Fokker 50’s, ATR72’s en soms Boeing 737’s of Airbus A320’s. De hoofdzetel bevindt zich in Antwerpen. Daarnaast heeft The Aviation Factory ook kantoren in Nederland, Frankrijk, Spanje en Portugal.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button