fbpx
InnovatieKLMNaast het nieuwsProfessional

Google Pay nu beschikbaar op KLM-app

Android-gebruikers kunnen vanaf vandaag hun instapkaarten opslaan en geselecteerde zitplaatsen en extra bagage afrekenen met de Google Pay app die aan de KLM-app is toegevoegd, zo meldt de maatschappij.

App
Volgens de KLM is de maatschappij ‘één van de eerste luchtvaartmaatschappijen in Europa waar je als klant en KLM-appgebruiker je instapkaart kan opslaan in de Google Pay app. De instapkaart verschijnt automatisch een paar uur voor vertrek op het scherm van je smartphone.’

Beschikbaar
Google Pay is beschikbaar voor de app-gebruikers in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Spanje, Duitsland en Brazilië. In Nederland is Google Pay nog niet beschikbaar. De maatschappij ‘verwacht dat het niet meer lang duurt voordat ook gebruikers in Nederland de applicatie kunnen gebruiken.’

Spraakgestuurd
Onlangs lanceerde KLM nog een nieuwe digitale toevoeging op Google Assist. Met die service kunnen reizigers via spraakgestuurde opdrachten een vlucht, of andere informatie vinden. Die spraakgestuurde opdrachten zijn er niet alleen in het Nederlands, maar ook in het Engels.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button