AirlinesIncidentenNieuwsOpmerkelijkProfessionalVeiligheidVideoVideo opmerkelijk

Passagiers filmen crash Aeromexico van binnenuit | Video

Tijdens de crash van vlucht AM2431 van Aeromexico filmden verschillende passagiers, Ashley García en Ramin Parsa, het voorval vanuit de cabine, deze beelden zijn nu online verschenen.

Crash
Bij de crash zijn er geen doden gevallen. Volgens Aeromexico zaten 88 volwassen passagiers aan boord, negen minderjarigen, twee baby’s, vier bemanningsleden en twee stewardessen en twee piloten. Het toestel was een Embraer 190 met registratie XA-GAL, die in 2008 was afgeleverd en sinds 2014 in de vloot van Aeromexico was opgenomen, zo meldt de maatschappij.

Weer
Volgens de autoriteiten werd de crash waarschijnlijk veroorzaakt door slecht weer. Er zou sprake zijn geweest van zware regenval en windvlagen. De passagiers en de bemanning konden het toestel verlaten voordat dit vlam vatte. Tientallen mensen zijn gewondgeraakt

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/