fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuws

Wifi op vluchten Virgin Australia naar Nieuw-Zeeland

Virgin Australia biedt vanaf komende winter wifi aan op vluchten van Australië naar Nieuw-Zeeland, zo meldt de luchtvaartmaatschappij.

Wifi
Vanaf 28 oktober biedt Virgin Australia passagiers die naar Auckland, Christchurch, Queenstown, Wellington en Dunedin vliegen wifi aan. Passagiers kunnen dan in de lucht gebruik blijven maken van een internetverbinding via hun laptop, telefoon of tablet.

Maaltijd
Niet alleen wordt er wifi aangeboden op de vluchten naar Nieuw-Zeeland, ook krijgen de reizigers een maaltijd en een drankje aangeboden, ongeacht of ze in economy, premium economy of businessclass vliegen. Ook mag de passagier, ongeacht in welke klasse hij of zij reist, 23 kilo aan bagage meenemen.

Service
Met deze actie wil de maatschappij hun reizigers een nog betere reiservaring aanbieden. Rob Sharp, topman bij Virgin Australia: “Vorig jaar vlogen 1,5 miljoen Australiërs naar Nieuw-Zeeland. We kijken er naar uit om hun reis over ‘de sloot’ nog leuker te maken met een maaltijd en drankje en wifi, zodat ze verbonden kunnen blijven terwijl ze in de lucht zijn.”

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button