fbpx
AirlinesFinancieelNieuwsProfessional

‘IAG verkoopt aandelen Norwegian als deal niet doorgaat’

De International Airlines Group (IAG) gaat de aandelen van Norwegian die zij in handen hebben, verkopen als zij de luchtvaartmaatschappij niet helemaal kunnen overnemen, zo zegt de topman van IAG, Willie Walsh, in een toelichting van de cijfers van het tweede kwartaal.

Belegger
Walsh over de aandelen: “We gaan de aandelen niet houden, we zijn geen belegger. We hebben dat kleine percentage aandelen gekocht om een gesprek op gang te brengen en als dat gesprek nergens heen gaat, zoals dat nu het geval is, zullen we die aandelen niet vasthouden.”

Interesse
IAG heeft nog wel interesse in Norwegian, maar Walsh geeft ook aan dat er sinds april geen gesprekken meer zijn gevoerd met de Noorse prijsvechter. Eind mei zou, volgens de Spaanse zakenkrant Expansion, IAG nog aan een nieuw overname bod bezig zijn. Het bod zou toen volgens de krant liggen op 330 Noorse kroon (34,67 euro) per aandeel.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button