fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuws

AirBaltic verlengt route Riga – Nice

AirBaltic vliegt ook komende winter tussen Riga en Nice. Dat heeft de maatschappij dit weekend bekend gemaakt in een persbericht.

Nice
De twee steden worden tot begin januari twee keer per week met elkaar verbonden, met een tussenpauze tot begin maart. De route wordt afgelegd met een Airbus A220-300 en duurt ongeveer drie uur en tien minuten.

Verlenging
“We zijn blij om onze passagiers deze verbinding tussen Riga en Nice ook in het winterseizoen aan te kunnen bieden. Daarnaast zullen we deze winter de routes van Riga naar Malaga, Madrid, Abu Dhabi en Lissabon verlengen”, aldus Wolfgang Reuss, SVP Network Management van airBaltic.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button