AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Wizz Air vliegt op nieuwe bestemming vanuit Charleroi

Wizz Air vliegt vanaf 15 december naar een nieuwe bestemming vanuit het Brussels South Charleroi Airport, zo meldt de Hongaarse low cost airline.

Roemenië
Wizz Air zal vanaf 15 december vanaf het vliegveld van Charleroi naar Craiova in Roemenië. Craiova is de zesde grootste stad van het Oost-Europese land en ligt in het zuiden van Roemenië aan de rivier de Jiu.

Vluchten
De vluchten naar Craiova worden vanaf 15 december twee keer per week uitgevoerd, namelijk op dinsdag en zaterdag. Ook maakte de Hongaarse maatschappij nog tien andere routes bekend.

Routes
De nieuwe routes die Wizz Air bekend gemaakt heeft, zijn tussen de steden Boedapest-Doncaster Sheffield, Tirana-Dortmund, Vilnius-Lviv, Pristina-Mulhouse, Pristina-Dortmund, Pristina-Memmingen, Warschau-Wenen, Gdansk-Kharkiv, Wroclaw-Kharkiv en Lviv-Bratislava.

Charleroi
Vanuit Brussels South Charleroi Airport vliegt Wizz Air naar twaalf bestemmingen: Boedapest, Boekarest, Chișinău, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Ljubljana, Sibiu, Skopje, Sofia, Timisoara en Warschau. Gedurende de eerste zeven maanden van 2018 vervoerde Wizz Air 470.000 passagiers van en naar België.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close