AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutesVliegtuigtype & -bouwerVliegvelden

Partners Delta en Korean lanceren nieuwe route met 777’s

Vanaf april volgend jaar zullen Delta Air Lines en Korean Air een nieuwe route lanceren tussen de Verenigde Staten en Zuid-Korea, zo meldt de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij.

Route
De nieuwe route tussen de VS en Korea zal vanaf 1 april van start gaan tussen Minneapolis/St. Paul en Seoul-Incheon. De vlucht naar Seoul wordt de tweede trans-Pacifische vlucht voor Delta vanaf de luchthaven van Minneapolis. De Amerikaanse airline vliegt al naar Tokio-Haneda vanaf daar.

777
De nieuwe vlucht tussen Minneapolis en Seoul wordt vanaf volgend jaar april met de vernieuwde Boeing 777-200ER uitgevoerd. In de vernieuwde cabine kunnen 296 passagiers plaatsnemen, waarvan 28 in Delta’s ‘One Suites’, 48 in premium economy en 220 in economy.

Sterrenchef
Vanaf 1 juli zullen alle passagiers die vanuit Korea naar de VS vliegen, gerechten voorgeschoteld krijgen die zijn gemaakt onder het toezicht van de twee-sterrenchef Kwon Woo Joong. Passagiers in alle klassen krijgen zijn gerechten voorgeschoteld. De kok zal binnenkort ook de gerechten die in de VS worden gemaakt voor Delta, onder handen nemen.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close