fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsPiloten en Crew

Ryanair schrapt vrijdag meer dan 100 vluchten in België

Ryanair schrapt aanstaande vrijdag 10 augustus meer dan 100 vluchten in België, waarvan 82 op het vliegveld van Charleroi, zo meldt de Belgische nieuwszender VRT.

Charleroi
Een woordvoerder van Brussels South Charleroi Airport laat aan de VRT weten dat er op het Waalse vliegveld  41 vertrekkende en 41 aankomende vluchten niet uitgevoerd zullen worden. Hierdoor worden aanstaande vrijdag ongeveer 13.940 reizigers getroffen.

Brussel
Ryanair meldde afgelopen week dat het op vrijdag 10 augustus 104 vluchten van en naar België zal annuleren. Hoeveel vluchten er van en naar Brussels Airport uiteindelijk geschrapt worden is nog niet duidelijk. Volgens een woordvoerder van de luchthaven komt daar woensdag pas echt duidelijkheid over.

Zweden
Samen met de Belgische piloten leggen ook de Zweedse vliegers het werk neer. In Zweden annuleert Ryanair op 10 augustus in totaal 22 vluchten. Ook de Ierse piloten leggen de 10e het werk neer, waardoor de prijsvechter 20 vluchten moest annuleren. Of en wanneer de in Nederland gestationeerde Ryanair-piloten gaan staken zal in de loop van de week duidelijk worden.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button