fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en BestemmingenVliegtuigen

Air Italy vliegt ‘s winters vaker naar verre steden

Komende winter vliegt Air Italy vaker naar de verre steden die zij in het netwerk hebben opgenomen, zo meldt de Italiaanse luchtvaartmaatschappij.

Bangkok
De Italiaanse maatschappij zal op 9 september de inaugurele vlucht tussen Milaan en Bangkok in Thailand uitvoeren. Ondanks dat de route nog van start moet gaan meldt Air Italy al dat zij, vanaf 28 oktober, vijf keer per week naar Bangkok zullen vliegen in plaats van vier keer. De vluchten vertrekken vanuit Italië op maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Delhi
Ook de route naar Delhi in India gaat pas vanaf 28 oktober van start, maar wordt nu al verhoogd van vijf naar zes vluchten per week. De vluchten tussen Milaan en Delhi worden op alle dagen gevlogen, behalve op woensdag.

Miami
Op de al bestaande route tussen Milaan en Miami in de Verenigde Staten, die Air Italy vanaf 8 juni uitvoert, wordt ook in de winterperiode gewoon bediend. De vraag naar vluchten tussen de twee steden is zo groot, dat in de winter de vluchten worden voortgezet op maandag, vrijdag, zaterdag en zondag.

A330
De intercontinentale vluchten worden door Air Italy met een Airbus A330-200 uitgevoerd. Aan boord is er ruimte voor 252 passagiers waarvan 228 in economy en 24 in businessclass.

Haal jouw KLM-staart in huis!

Nieuw in de webshop van Up, een KLM-staart op houten voet. Speciaal voor de echte KLM-fans.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button