fbpx
AirlinesNieuwsOpmerkelijkProfessional

Foetus in toilet American Airlines-toestel gevonden

Schoonmakers hebben in het toilet van een Airbus A321 van American Airlines een foetus gevonden, zo melden verschillende Amerikaanse media.

Toilet
De schoonmakers waren dinsdagmiddag bezig met het reinigen van American Airlines-vlucht AA1942 die vanuit Charlotte in North Carolina naar New York was gevlogen. Op het LaGuardia Airport werd in één van de toiletruimtes van de Airbus A321 een foetus gevonden.

Nacht
De vlucht kwam in de nacht van maandag op dinsdag aan op het LaGuardia Airport waar het dinsdagochtend werd schoongemaakt. Volgens sommige media zou de foetus zes maanden oud zijn. De politie onderzoekt de zaak, want het is nog niet duidelijk wat de exacte doodsoorzaak van de foetus is geweest.

American
“We werken actief samen met wetshandhaving bij hun onderzoek om meer te weten te komen over deze tragische en gevoelige situatie”, zo staat in een verklaring van American Airlines te lezen.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button