fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuwsRoutes en Bestemmingen

Lufthansa en Oman Air breiden codeshare-overeenkomst uit

Lufthansa en Oman Air breiden hun codeshare-overeenkomst uit, zo meldt de nationale luchtvaartmaatschappij van het sultanaat Oman.

Codeshare
Met de uitgebreide codeshare-overeenkomst kunnen reizigers van Oman Air, op één ticket, vanuit het Muscat International Airport naar Europese bestemmingen vliegen. Zo kunnen de reizigers overstappen op vluchten naar Brussel, Madrid, Wenen en Praag vanaf de Lufthansa-hubs in München en Frankfurt.

Lufthansa
Op de Lufthansa-hubs München en Frankfurt in Duitsland kunnen reizigers op een Lufthansa-vlucht stappen naar één van de bovengenoemde Europese steden. Er bestond al een codeshare-overeenkomst tussen Oman Air en Lufthansa die vluchten voorzag tussen München, Frankfurt en Muscat.

Boeing
Oman Air ontving eind januari een eerste Boeing 737 MAX 8. In de 737 MAX 8 van Omar Air is er ruimte voor 162 passagiers. Twaalf reizigers kunnen plaatsnemen in business class en in economy zijn er 150 stoelen. De toestellen worden door CFM International LEAP-1B motoren aangedreven en hebben Advanced Technology winglets. Dat zijn de opstaande uiteinden aan de vleugels die zorgen voor een lager brandstofverbruik.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button