AirlinesFrequente reizigerOverig nieuwsRoutes

Lufthansa en Oman Air breiden codeshare-overeenkomst uit

Lufthansa en Oman Air breiden hun codeshare-overeenkomst uit, zo meldt de nationale luchtvaartmaatschappij van het sultanaat Oman.

Codeshare
Met de uitgebreide codeshare-overeenkomst kunnen reizigers van Oman Air, op één ticket, vanuit het Muscat International Airport naar Europese bestemmingen vliegen. Zo kunnen de reizigers overstappen op vluchten naar Brussel, Madrid, Wenen en Praag vanaf de Lufthansa-hubs in München en Frankfurt.

Lufthansa
Op de Lufthansa-hubs München en Frankfurt in Duitsland kunnen reizigers op een Lufthansa-vlucht stappen naar één van de bovengenoemde Europese steden. Er bestond al een codeshare-overeenkomst tussen Oman Air en Lufthansa die vluchten voorzag tussen München, Frankfurt en Muscat.

Boeing
Oman Air ontving eind januari een eerste Boeing 737 MAX 8. In de 737 MAX 8 van Omar Air is er ruimte voor 162 passagiers. Twaalf reizigers kunnen plaatsnemen in business class en in economy zijn er 150 stoelen. De toestellen worden door CFM International LEAP-1B motoren aangedreven en hebben Advanced Technology winglets. Dat zijn de opstaande uiteinden aan de vleugels die zorgen voor een lager brandstofverbruik.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close