fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsNL NieuwsRoutes en BestemmingenSchiphol Airport

Nieuwe route voor easyJet vanaf Schiphol

In de winterperiode vliegt easyJet vanaf Schiphol naar één nieuwe bestemming en verhoogt het aantal vluchten naar drie andere bestemmingen, zo meldt de Britse low cost airline.

Schiphol
Vanaf Schiphol biedt easyJet vanaf 31 oktober tot en met 27 maart een nieuwe route aan naar het Canarische eiland Fuerteventura. Op woensdag en zondag wordt deze vlucht uitgevoerd. De vlucht op zondag vertrekt om 08:00 uur ‘s ochtends vanuit Amsterdam en zal 4 uur en 35 minuten later landen op het Aeropuerto de Fuerteventura.

Gatwick
De vlucht op woensdag vliegt vanaf Schiphol, via Gatwick naar Fuerteventura. Om 09:10 vertrekt het vliegtuig naar Londen Gatwick waar het 1 uur en 15 minuten later landt. Dan is er een overstap van 3 uur en 30 minuten, waarna om 12:55 uur (lokale tijd) het toestel vertrekt naar Fuerteventura om daar 4 uur en 20 minuten later aan te komen.

Vaker
Ook zal easyJet in de winter vaker naar een aantal bestemmingen vliegen. Zo wordt het aantal vluchten naar Zürich, Boedapest en Wenen verhoogd. De vluchten zullen worden uitgevoerd met een Airbus A320 met een één klasse-configuratie.

Winter
William Vet, Country Manager easyJet Nederland, zegt over de nieuwe route: “Met Fuerteventura verbeteren we onze verbindingen met de Canarische Eilanden vanaf Schiphol. In de wintermaanden kunnen Nederlandse reizigers die willen ontsnappen aan de winterkou al met ons vliegen naar Tenerife, Lanzarote en nu dus ook Fuerteventura.”

Vlieg zelf in een Boeing 737 bij SimFlying!

Bij SimFlying verwelkomen we je graag aan boord van onze Boeing 737NG-simulator, zowel voor mensen met én zonder vliegervaring. Kijk voor meer informatie op de website www.simflying.nl.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button