FinancieelNieuwsNL nieuwsProfessional

Touroperator FlyOrange failliet verklaard

De touroperator FlyOrange, die vluchten via andere maatschappijen aanbiedt tussen Nederland en België naar bestemmingen in Marokko, is failliet verklaard. Zo meldt de website faillissementsdossier.nl.

Failliet
FlyOrange vroeg eind juli al faillissement aan, wat zij communiceerden via hun Facebookpagina. Nu heeft de rechtbank van Limburg in Maastricht op 8 augustus het bedrijf Fly Orange B.V. failliet verklaard. Het bedrijf liet eind juli weten zeven vluchten vanaf Rotterdam The Hague Airport naar bestemmingen in Marokko te annuleren, wegens het niet nakomen van verplichtingen door een derde partij.

Schuldeisers
Nu het faillissement officieel is uitgesproken is er een curator aangesteld die gaat uitzoeken of er nog geld te verdelen valt onder de schuldeisers. Gedupeerden kunnen zich als schuldeiser aanmelden, maar of zij nog iets van het bedrijf kunnen terugkrijgen is onzeker.

Reacties
Nadat het bedrijf via Facebook liet weten dat het faillissement had aangevraagd zagen veel mensen hun reis naar Marokko in het water vallen. De reacties van gedupeerde reizigers onder het bericht van het management van FlyOrange zijn niet mis te verstaan. Vele denken dat ze zijn opgelicht en het geld niet meer zullen terugkrijgen. Het bedrijf is niet aangesloten bij een garantiefonds.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close