AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Eurowings vliegt naar nieuwe bestemming vanuit Keulen

Eurowings, de dochtermaatschappij van Lufthansa, vliegt komende winter naar twee nieuwe bestemmingen vanuit Keulen en Stuttgart, zo meldt de Duitse low cost-maatschappij.

Keulen
Vanuit Keulen vliegt Eurowings naar La Palma, één van de Canarische eilanden. Deze vlucht wordt vanaf 3 november op zaterdag uitgevoerd. Vlucht EW250 Vertrekt om 13:30 uur vanuit Keulen en landt om 17:20 uur lokale tijd op La Palma.

Stuttgart
Ook vanuit Stuttgart lanceert Eurowings vanaf 3 november een nieuwe route. Vlucht EW2930 vertrekt iedere zaterdag om 07:10 uur vanuit de Duitse stad en landt om 16:20 uur lokale tijd op de eindbestemming Lanzarote, het meest noordelijke eiland van de Canarische Eilanden.

Eurowings
De vloot van Eurowings omvat 109 vliegtuigen waarvan 87 Airbus-toestellen, 2 Boeing 737’s en 20 Bombardier Q400’s. De maatschappij is op 1 februari 1993 opgericht en voert ook vluchten uit vanaf Schiphol. Los van vluchten binnen Europa vliegt Eurowings ook naar verre bestemmingen zoals Bangkok, Kaapstad en Las Vegas.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/