fbpx
IncidentenNieuws

15-jarige jongen omgekomen bij crash zweefvliegtuig

Bij een crash van een zweefvliegtuig is een 15-jarige jongen omgekomen, zo melden verschillende Duitse media. Hij probeerde zich nog te redden met de reserveparachute, maar dat mocht niet baten.

Begraafplaats
Het incident vond plaats boven de regio Nedersaksen. De politie meldde dat het vliegtuig zaterdagavond rond 19.15 uur in de lucht draaide en even later op een begraafplaats in Braunschweig neerstortte.

Reserveparachute
De 15-jarige piloot was nog in opleiding, maar mocht al wel solo vliegen. De poging om de reserveparachute te gebruiken mislukte waarschijnlijk vanwege de geringe hoogte. De autoriteiten doen nu onderzoek naar het voorval.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button