IncidentenNieuws

15-jarige jongen omgekomen bij crash zweefvliegtuig

Bij een crash van een zweefvliegtuig is een 15-jarige jongen omgekomen, zo melden verschillende Duitse media. Hij probeerde zich nog te redden met de reserveparachute, maar dat mocht niet baten.

Begraafplaats
Het incident vond plaats boven de regio Nedersaksen. De politie meldde dat het vliegtuig zaterdagavond rond 19.15 uur in de lucht draaide en even later op een begraafplaats in Braunschweig neerstortte.

Reserveparachute
De 15-jarige piloot was nog in opleiding, maar mocht al wel solo vliegen. De poging om de reserveparachute te gebruiken mislukte waarschijnlijk vanwege de geringe hoogte. De autoriteiten doen nu onderzoek naar het voorval.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close