AirlinesOverig nieuwsProfessionalVliegtuigtype & -bouwer

Jane Austen prijkt op staart 787 van Norwegian

De staart van een van de Boeing 787’s van Norwegian heeft een nieuw portret gekregen van de Britse schrijfster Jane Austen, zo meldt de long haul low-cost airline.

Vluchten
De 787 met Jane Austen op de staart vliegt vanaf Londen Gatwick naar 12 bestemmingen in de Verenigde Staten. Ook wordt het toestel ingezet op vluchten naar Singapore en Buenos Aires. In de 787-8 kunnen 291 mensen plaatsnemen, waarvan 32 in premium economy en 259 in economy.

Jane
De schrijfster Jane Austen werd op 16 december 1775 geboren en werd beroemd door haar boeken Sense & Sensibility, Pride & Predjudice en Emma. In 1810 werd haar eerste boek, Sense & Sensibility uitgegeven. De schrijfster bracht het voornaamste deel van haar leven door in het graafschap Hampshire aan de zuidkust van Engeland.

Amsterdam
Norwegian voert ook vanaf Schiphol met een Boeing 787-9 Dreamliner vluchten uit naar New York JFK. In het voorjaar vloog Up mee op de eerste vlucht tussen Amsterdam en New York.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button