AirlinesOverig nieuwsProfessionalVliegtuigtype & -bouwer

Jane Austen prijkt op staart 787 van Norwegian

De staart van een van de Boeing 787’s van Norwegian heeft een nieuw portret gekregen van de Britse schrijfster Jane Austen, zo meldt de long haul low-cost airline.

Vluchten
De 787 met Jane Austen op de staart vliegt vanaf Londen Gatwick naar 12 bestemmingen in de Verenigde Staten. Ook wordt het toestel ingezet op vluchten naar Singapore en Buenos Aires. In de 787-8 kunnen 291 mensen plaatsnemen, waarvan 32 in premium economy en 259 in economy.

Jane
De schrijfster Jane Austen werd op 16 december 1775 geboren en werd beroemd door haar boeken Sense & Sensibility, Pride & Predjudice en Emma. In 1810 werd haar eerste boek, Sense & Sensibility uitgegeven. De schrijfster bracht het voornaamste deel van haar leven door in het graafschap Hampshire aan de zuidkust van Engeland.

Amsterdam
Norwegian voert ook vanaf Schiphol met een Boeing 787-9 Dreamliner vluchten uit naar New York JFK. In het voorjaar vloog Up mee op de eerste vlucht tussen Amsterdam en New York.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/