fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Air Belgium vliegt binnenkort naar 3 nieuwe bestemmingen

Air Belgium voegt tussen september en november drie nieuwe bestemmingen toe aan het netwerk. Dat zegt Niky Terzakis, de ceo van Air Belgium, tegen de Belgische krant Le Soir.

China
De nieuwe bestemmingen bevinden zich in China, het land waar Air Belgium nu al drie keer per week vanuit Charleroi naartoe vliegt. Meer specifiek naar Hongkong, de speciale administratieve regio van de Volksrepubliek China. De nieuwe bestemmingen zullen de steden Zhengzhou, Wuhan en Taiyuan worden, aldus Terzakis.

Vaker
Het plan om vaker naar Hongkong te vliegen wordt in de ijskast gezet omdat er teveel capaciteit is in vergelijking met de vraag. Wel denkt Terzakis eraan om naar andere steden in Azië te vliegen. De maatschappij zou vier tot zes nieuwe bestemmingen overwegen, waaronder Tokio en Cebu in de Filipijnen. In de komende maanden bekijkt de airline of het via de hub in Hongkong een connectie kan maken naar ­Seoel, zo vertelt Terzakis tegen Le Soir.

Amerika
Ook zou Air Belgium dit jaar nog chartervluchten willen uitvoeren tussen België en Amerika, dat blijkt uit een aanvraag voor een vergunning voor buitenlandse luchtvaartmaatschappijen aan de Amerikaanse luchtvaartautoriteiten.

Haal deze 1:150 B747-400 KLM nu in huis!

Bestel dit schitterende schaalmodel van the Queen of the Skies, nu voor slechts €89,95. Het model weegt ruim 1,8kg en is 47cm lang, een ware blikvanger.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button