AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

SAS vliegt dagelijks tussen Kopenhagen en Boston

Vanaf volgende zomer vliegt SAS Scandinavian Airlines dagelijks tussen Kopenhagen en Boston, zo meldt de gemeenschappelijke luchtvaartmaatschappij voor de Scandinavische landen Denemarken, Noorwegen en Zweden.

Dagelijks
De dagelijkse vlucht zal door SAS uitgevoerd worden tussen Kopenhagen, de hoofdstad van Denemarken en Boston, de hoofdstad van de Amerikaanse staat Massachusetss. De dagelijkse vlucht wordt vanaf 6 mei tot en met 27 september volgend jaar uitgevoerd.

Vier
De route naar Boston wordt dan dagelijks gevlogen, in tegenstelling tot de huidige vier vluchten per week. Vanaf  31 maart volgend jaar wordt de route tussen Denemarken en de VS vier maal per week gevlogen en vanaf 6 mei dagelijks.

Airbus
De route tussen de Internationale luchthaven Kopenhagen Kastrup en het Boston Logan Airport wordt door SAS met een Airbus A340-300 uitgevoerd. In totaal kunnen er 247 personen plaats nemen in het toestel verdeeld over drie klassen. Er kunnen 40 passagiers in businessclass, 28 in premium economy en 179 in economy.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close