AirlinesIncidentenNieuwsProfessionalVliegvelden

United-toestellen botsen tegen elkaar op O’Hare | video

Twee toestellen van United Airlines zijn met de vleugels tegen elkaar gebotst op het Chicago O’Hare International Airport, zo melden verschillende Amerikaanse media.

Botsing
De botsing tussen een Airbus A320 en een Boeing 737-700 van United Airlines gebeurde, voor ons, in de nacht van woensdag 15 op donderdag 16 augustus in de buurt van gate C30 op het O’Hare vliegveld in Chicago. Vlucht UA645 naar Portland werd van de gate geduwd toen het in botsing kwam met de vleugel van vlucht UA2746 naar Cleveland.Gewonden
Bij het ongeval vielen er geen gewonden. De passagiers werden op een ander toestel gezet om alsnog de vlucht te vervolgen naar hun eindbestemming. De Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA onderzoekt het voorval.

Tags

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button