AirlinesIncidentenNieuwsProfessionalVliegvelden

United-toestellen botsen tegen elkaar op O’Hare | video

Twee toestellen van United Airlines zijn met de vleugels tegen elkaar gebotst op het Chicago O’Hare International Airport, zo melden verschillende Amerikaanse media.

Botsing
De botsing tussen een Airbus A320 en een Boeing 737-700 van United Airlines gebeurde, voor ons, in de nacht van woensdag 15 op donderdag 16 augustus in de buurt van gate C30 op het O’Hare vliegveld in Chicago. Vlucht UA645 naar Portland werd van de gate geduwd toen het in botsing kwam met de vleugel van vlucht UA2746 naar Cleveland.Gewonden
Bij het ongeval vielen er geen gewonden. De passagiers werden op een ander toestel gezet om alsnog de vlucht te vervolgen naar hun eindbestemming. De Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA onderzoekt het voorval.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/