AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Air Europa naar nieuwe bestemming in Centraal-Amerika

Air Europa zal vanaf begin volgend jaar vijf keer per week vanuit thuisbasis Madrid naar een nieuwe bestemming in Centraal-Amerika vliegen, zo blijkt uit het boekingssysteem van de maatschappij.

Panama
De nieuwe bestemming in het netwerk van Air Europa wordt Panama-Stad. De maatschappij zal vijf keer per week de route tussen Madrid, de hoofdstad van Spanje en de hoofdstad van Panama uitvoeren. Vanaf 25 februari volgend jaar vliegt Air Europa met een Boeing 787-8 naar de Centraal-Amerikaanse bestemming.

Vlucht
De 10 uur en 35 minuten durende vlucht wordt met een 787-8 Dreamliner gevlogen. In het toestel is er ruimte voor 298 passagiers, waarvan 22 personen in businessclass kunnen plaatsnemen en 276 in economy. De vluchten worden op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zondag uitgevoerd. Om 15:05 uur lokale tijd vertrekt de 787 uit Madrid en komt om 19:40 uur lokale tijd in Panama aan.

Joint Venture
Begin augustus werd duidelijk dat Air France-KLM en Air Europa een nieuwe joint venture willen vormen waarmee ze samen over de Atlantische Oceaan vliegen naar Centraal- en Zuid-Amerika.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button