AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Air Europa naar nieuwe bestemming in Centraal-Amerika

Air Europa zal vanaf begin volgend jaar vijf keer per week vanuit thuisbasis Madrid naar een nieuwe bestemming in Centraal-Amerika vliegen, zo blijkt uit het boekingssysteem van de maatschappij.

Panama
De nieuwe bestemming in het netwerk van Air Europa wordt Panama-Stad. De maatschappij zal vijf keer per week de route tussen Madrid, de hoofdstad van Spanje en de hoofdstad van Panama uitvoeren. Vanaf 25 februari volgend jaar vliegt Air Europa met een Boeing 787-8 naar de Centraal-Amerikaanse bestemming.

Vlucht
De 10 uur en 35 minuten durende vlucht wordt met een 787-8 Dreamliner gevlogen. In het toestel is er ruimte voor 298 passagiers, waarvan 22 personen in businessclass kunnen plaatsnemen en 276 in economy. De vluchten worden op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zondag uitgevoerd. Om 15:05 uur lokale tijd vertrekt de 787 uit Madrid en komt om 19:40 uur lokale tijd in Panama aan.

Joint Venture
Begin augustus werd duidelijk dat Air France-KLM en Air Europa een nieuwe joint venture willen vormen waarmee ze samen over de Atlantische Oceaan vliegen naar Centraal- en Zuid-Amerika.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/