AirlinesLiefhebberNieuwsVliegtuigtype & -bouwer

Gulf Air ontvangt eerste A320neo

Gulf Air heeft zaterdag als eerste maatschappij in de Golfregio een Airbus A320neo ontvangen. De maatschappij heeft in totaal twaalf exemplaren van de nieuwe A320-variant besteld.

Inaugurele vlucht
Met een watersaluut van de brandweer werd de Airbus op de luchthaven van Bahrein welkom geheten. Vandaag wordt al de inaugurele vlucht uitgevoerd met passagiers, op de route Bahrein – Dubai.

Aan boord van de A320neo is plaats voor 165 passagiers in een tweeklassen-opstelling.

Vernieuwing
De komst van het nieuwe toestel markeert de vlootvernieuwing en -uitbreiding die de airline momenteel uitvoert. De komende jaren worden ook Boeing 787 Dreamliners en A321neo’s aan Gulf Air geleverd. De golfmaatschappij heeft in totaal 29 toestellen uit de A320-familie besteld, waarvan 17 A321neo’s.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close