fbpx
AirlinesFinancieelFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Air Malta en Ryanair slaan online handen ineen

Air Malta en Ryanair gaan online samenwerken. Vanaf nu staan op de website van de Ierse prijsvechter tickets van Air Malta te koop, zo melden beide luchtvaartmaatschappijen.

Verkoop
Met de nieuwe samenwerking kunnen de klanten van Ryanair, via de website van de Ierse maatschappij, ook tickets voor vluchten van Air Malta kopen. Hiermee krijgen Ryanair-passagiers een keuze uit nieuwe routes die vanuit het eiland in de Middellandse Zee, door Air Malta, naar 21 nieuwe bestemmingen wordt gevlogen. Deze bestemmingen bevinden zich in Oostenrijk, Tsjechië, Israël, Marokko, Rusland, Zwitserland Tunesië en Oekraïne.

Tickets
Andersom profiteert Air Malta van de vele klanten die op de website van Ryanair vluchten boeken. Met de samenwerking wordt ook de zichtbaarheid van de de nationale luchtvaartmaatschappij van de Republiek Malta in Europa vergroot. Volgens de de topman van Air Malta, Charles Mangion, is het een ‘een win-win mijlpaal’ voor beide airlines, die vooral de gezamenlijke klanten van de maatschappijen ten goede komt.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button