AirlinesFinancieelFrequente reizigerNieuwsRoutes

Air Malta en Ryanair slaan online handen ineen

Air Malta en Ryanair gaan online samenwerken. Vanaf nu staan op de website van de Ierse prijsvechter tickets van Air Malta te koop, zo melden beide luchtvaartmaatschappijen.

Verkoop
Met de nieuwe samenwerking kunnen de klanten van Ryanair, via de website van de Ierse maatschappij, ook tickets voor vluchten van Air Malta kopen. Hiermee krijgen Ryanair-passagiers een keuze uit nieuwe routes die vanuit het eiland in de Middellandse Zee, door Air Malta, naar 21 nieuwe bestemmingen wordt gevlogen. Deze bestemmingen bevinden zich in Oostenrijk, Tsjechië, Israël, Marokko, Rusland, Zwitserland Tunesië en Oekraïne.

Tickets
Andersom profiteert Air Malta van de vele klanten die op de website van Ryanair vluchten boeken. Met de samenwerking wordt ook de zichtbaarheid van de de nationale luchtvaartmaatschappij van de Republiek Malta in Europa vergroot. Volgens de de topman van Air Malta, Charles Mangion, is het een ‘een win-win mijlpaal’ voor beide airlines, die vooral de gezamenlijke klanten van de maatschappijen ten goede komt.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/