fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en BestemmingenVliegtuigenVliegvelden

ANA vliegt met grotere Dreamliner naar Brussel

All Nippon Airways (ANA) vliegt vanaf eind oktober met een grotere Dreamliner tussen Tokio en Brussel, zo meldt de Japanse luchtvaartmaatschappij.

787
Op dit moment vliegt ANA met een Boeing 787-8 tussen Tokio Narita en Brussels Airport. Vanaf 28 oktober wordt deze vlucht met een Boeing 787-9 uitgevoerd, de grotere versie van de Dreamliner. De 787-9 vliegt iedere dag in de week tussen beide steden.

Groter
De 787-9 is groter dan ANA’s huidige 787-8 die de maatschappij inzet op de route naar de hoofdstad van België. In totaal heeft de -9 een lengte van 62,78 meter, waar de -8 een lengte van 56,69 meter heeft. Ook kunnen er meer passagiers in de grotere Dreamliner. In de configuratie van ANA kunnen 48 personen in businessclass plaatsnemen, 21 in premium economy en 146 in economy, wat neerkomt op een totaal van 215. In de kleinere variant kunnen in de drie-klassenindeling van ANA 169 passagiers plaatsnemen.

Oktober
Sinds 25 oktober 2015 vliegt ANA tussen Tokio en Brussel, hiermee werd toen, sinds het faillissement van de Belgische luchtvaartmaatschappij Sabena, voor het eerst weer een directe verbinding van Brussel naar Tokio aangeboden.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button